Puppy basis pakket de Luxe

Jullie pup verdient alle aandacht!

Dit is een maatwerk pakket van 4 privelessen. Geef ons maar aan wat de wensen zijn en we zullen kijken of we dat binnen dit pakket voor jullie kunnen realiseren!

Vanuit de jarenlange ervaring in het trainen van de pups adviseren we om te starten met een 4-tal privelessen van 45 minuten.
Zo kan de pup makkelijk de eerste lesstof verwerken en hebben we alle rust en tijd om de vragen van jullie te beantwoorden en in te kunnen spelen op de thuissituatie.

We komen de eerste 2 privelessen graag bij jullie thuis zodat we de basis leggen in de vertrouwde omgeving.
Mocht je behoefte hebben aan informatie over de voorbereiding voordat je pup komt en alles wat daarbij komt kijken, dan kan de eerste les ook al plaatsvinden voordat de pup komt.

De overige 2 privelessen zullen op de locatie van Honderons plaatsvinden. Waarbij we tijdens 1 van de lessen gebruik zullen maken van ons belevingspad om de pup met diverse situaties te laten kennismaken.

Bel ons (06-51616512) of mail ons ([email protected]) om de mogelijkheden te bespreken en de eerste les in te plannen. De vervolgafspraken zullen we dan samen verder inplannen tijdens de eerste afspraak.

De kosten van dit pakket bedragen € 245,00 totaal. Incl. reiskosten binnen Enschede.
Na de eerste afspraak is de geldigheidstermijn voor het totale pakket 4 maanden.

Kortom een luxe pakket waarbij we met maatwerk een hoog serviceniveau kunnen bieden voor jullie en je nieuwe pup!

 

 

Nieuws: