Groepslessen gestart! Klik HIER om te boeken!

Groepslessen gestart!

We krijgen veel vragen over de groepslessen. Of we al weer kunnen starten.

Het antwoord is ja!
Maar door de beperkingen qua groepsgrootte (4) en het grote aantal klanten die nog lessen tegoed hebben op de oude leskaart, kunnen we niet iedereen meteen in een vaste groep plaatsen.

Daarom de volgende mogelijkheden om zodoende toch in groepje te kunnen trainen:

Klant geworden in 2021: neem per mail([email protected]) contact met ons op. Geef in de mail aan hoe de hond heet, welk ras het is, hoe oud de hond is. Geef ook je eigen naam en telefoonnummer op. Wij zullen dan contact opnemen om iets te plannen.

Klanten die het pakket van 5 privelessen hebben geboekt: Deze lessen kun je gewoon inplannen zoals je gewend bent totdat de kaart vol is.

Klanten uit 2020 die nog groepslessen tegoed hebben: plan hieronder een groepsles op het gewenste tijdstip. Maximaal 4 per groep. Boek 1 les tegelijk, dan kunnen er meerdere mensen gebruik maken van de groepslessen. Iedereen wil de hond graag (weer) laten trainen in het bijzijn van andere honden. Je kunt de les tot 2 werkdagen van te voren annuleren door een mail te sturen naar [email protected] Wordt er later afgezegd dan moeten we de les wel van de leskaart afstrepen.
Zo hopen we iedereen weer snel de mogelijkheid te geven om in een groepje te trainen! Nog niet structureel, maar het begin is er!

We hopen op jullie begrip voor deze oplossing!

 

Boek HIER je groepsles

Nieuws: