Enter Title

Uitlaat op maat 
Op dit moment kunnen wij op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag uw hond voor u uitlaten. (ongecastreerde reuen kunnen wij beperkt aannemen)

U brengt uw hond tussen 07.45 en 08.15 naar het opstappunt aan de Marssteden 66 (ter hoogte van Koopmans) in Enschede. Zodra alle honden er zijn voor die dag zullen we vertrekken richting het (omheinde)uitlaatterrein. De honden worden verdeeld over de velden waarbij we rekening houden met de samenstelling. (heeft u speciale wensen, geef die dan aan ons door zodat we hiermee rekening kunnen houden). Uw hond kan dan vanaf 09.00 tot 11.15 naar hartenlust spelen en rennen of luieren. Tussen de middag is er verplichte benchrust in een rustige en warme omgeving. Indien nodig geven wij uw hond het door u meegegeven voer. Vanaf 13.45 mogen de honden weer lekker naar buiten en kunnen ze nog een paar uurtjes ravotten. Mocht het koud of heel erg slecht weer zijn dan zullen we het dagschema aanpassen en uw hond vaker binnen laten. Kortom een fantastische dag voor uw hond op een fantastische plek! Aan het einde van de middag zullen de honden weer teruggebracht worden naar het opstappunt aan de Marssteden 66. U kunt uw hond hier weer ophalen tussen 17.00 en 17.30 uur. Er bestaat ook de mogelijkheid om uw hond om 08.45 aan de Lindermatenweg te brengen en om 16.00 daar weer op te halen. Of een mix van beide locaties kan natuurlijk ook (brengen Marssteden, halen Lindermatenweg of andersom)


 
De kosten voor deze service bedragen:

Vaste dag per week:  € 16,00 per hond per dag. 
2 of meer vaste dagen per week: € 15,00 per hond per dag.
Variabele afspraak (als er plaats is/ op aanvraag): € 18,00 per hond per keer.
2 Honden uit hetzelfde gezin krijgen € 1,00 korting per hond per keer.

Facturatie vindt achteraf, per maand plaats. Indien de hond niet tijdig opgehaald wordt, brengen wij € 15,00 in rekening en dient de hond opgehaald te worden op de locatie zoals deze telefonisch afgestemd  wordt.

Heeft u aanvullende vragen of wensen, vraag naar de mogelijkheden.CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in