Kennismaken met Honderons


Wil je eens komen kennismaken met ons en kijken waar we les geven en wat we doen? Kom dan gerust langs bij een van onze lessen. Graag even vooraf aanmelden per mail of telefoon.


Activiteiten


Het verhaal achter de hondentaal!
Op donderdag 20 februari 2020 geven we weer de lezing over de communicatie van honden. Vind jij het interessant om te weten wat je hond je vertelt met zijn lichaamstaal en hem daardoor nog beter te leren begrijpen? Meld je dan aan voor deze lezing. De lezing duurt van 19.00 tot 20.30 uur en wordt gegeven aan de Lindermatenweg 120 in Enschede. Aanmelding kan door een mail te sturen naar info@honderons.nl. De kosten voor deze lezing bedragen € 15,00 per persoon.

Individuele Neusspelles bij Honderons!
Heb je een hond die moet revalideren, die minder mag bewegen of gewoon omdat je het prettiger vindt om prive-begeleiding te krijgen, dan kunnen we je dat uiteraard ook bieden.
Je kunt hiervoor bij ons op de locatie komen, de kosten bedragen dan € 70,00 voor ca. 1,5 - 2 uur. Mocht je het prettiger vinden dat we bij jullie thuis komen dan kan dat ook de kosten bedragen dan € 90,00 voor ca. 1,5 - 2 uur. Daarnaast berekenen we de gereden km door a € 0,33 per km.
Bel of mail met ons om een afspraak te maken.