LET OP: OP DE VOLGENDE DATA IS ER GEEN LES!

30 mei
17augustus t/m 2 september
 
Kennismaken met Honderons


Wil je eens komen kennismaken met ons en kijken waar we les geven en wat we doen? Kom dan gerust langs bij een van onze lessen. Graag even vooraf aanmelden per mail of telefoon.


Activiteiten

Samen spelen en informatie delen voor pups!

Wil je jouw hond ook wel een keer op een omheind terrein laten spelen met andere honden en daarbij uitleg krijgen wat je tijdens het spel ziet aan gedragingen, geef je dan op voor dit leuke speelmoment! We organiseren dit op de locatie aan de Lindermatenweg Enschede. De data waarop we dit plannen
21 juni 10.30 - 11.15 uur. De kosten bedragen € 10,00 per hond.
Heb je zelf een oudere hond en zou je graag in een groepje (onder begeleiding) je hond willen laten spelen, neem dan even contact op.

Het verhaal achter de hondentaal!
Op donderdag 12 september geven we weer de lezing over de communicatie van honden. Vind jij het interessant om te weten wat je hond je vertelt met zijn lichaamstaal en hem daardoor nog beter te leren begrijpen? Meld je dan aan voor deze lezing. De lezing duurt van 19.00 tot 20.30 uur en wordt gegeven in de hal aan de Kottendijk in Enschede. Aanmelding kan door een mail te sturen naar info@honderons.nl. De kosten voor deze lezing bedragen € 15,00 per persoon.

Individuele Neusspelles bij Honderons!
Heb je een hond die moet revalideren, die minder mag bewegen of gewoon omdat je het prettiger vindt om prive-begeleiding te krijgen, dan kunnen we je dat uiteraard ook bieden.
Je kunt hiervoor bij ons op de locatie komen, de kosten bedragen dan € 70,00 voor ca. 1,5 - 2 uur. Mocht je het prettiger vinden dat we bij jullie thuis komen dan kan dat ook de kosten bedragen dan € 90,00 voor ca. 1,5 - 2 uur. Daarnaast berekenen we de gereden km door a € 0,33 per km.
Bel of mail met ons om een afspraak te maken.

Workshop kennismaken met behendigheid bij Honderons!
Wil je met je hond kennismaken met de behendigheid? Pup of jonge hond is ook welkom. We gaan oefeningen doen op het niveau van elke individuele hond om kennis te maken met de behendigheidsoefeningen.
Lijkt je dat leuk? Geef je dan op door een mail te sturen naar info@honderons.nl
De workshop staat gepland voor vrijdag 14 juni van 09.30 tot 11.00 uur en de kosten bedragen € 30,00 per combinatie.

Activiteiten van het Puppy keuzepakket los boeken?
Ja, dat kan ook! De socialisatiewandeling in Boekelo op de markt kun je ook los van het pakket boeken. Je gaat een wandeling maken door het dorp waarbij we over de markt lopen, diverse drukke situaties passeren en afsluiten met een bezoek aan het terras waar we afsluiten met een kop koffie/thee en waar dan nog de gelegenheid is tot het stellen van vragen. Voor deze wandeling moet nog een nieuwe datum gepland worden en de kosten bedragen € 15,00 per combinatie.

De stadstraining: tijdens deze training treffen we elkaar bij het station in Enschede en zullen daar de honden kennis laten maken met het station en alle geluiden die daarbij horen. Ook bezoeken we het naastgelegen busstation. Vind je het belangrijk dat je hond aan deze situaties went, geef je dan op voor deze training.
Voor deze training moet nog een nieuwe datum gepland worden. De kosten bedragen € 15,00 per combinatie.