Enter Title

U kunt hier een reactie over "Honderons" insturen. Na controle wordt deze op de website geplaatst. Alvast vriendelijk bedankt!

Form and List

R. Duyn
19-2-2016 02:33

Beste Wilmy, Gisteren de cursus gevolgd "' de hond uitlaten zonder trekken". Dit was voor mij en mijn zoon echt een openbaring. Geweldig om te zien dat mijn zoon en zijn hond na 2 jaren vechten met uitlaten in eens een geweldige symbiose vormden. Dit gebeurde in slechts een uur en wij waren werkelijk verbaasd. Voor ons is dit een enorme stimulans om het nu ook echt door te zetten. We zijn tot het inzicht gekomen dat de hond echt wel zijn best voor je wil doen maar dan moet je wel laten zien wie de leider is. Onvoorstelbaar en indrukwekkend hoe snel en eenvoudig je dit aan ons hebt laten zien. We hebben een veel leuker hond terug gekregen. Hiervoor zijn we je zeer dankbaar. Groeten, Cas en Roy.

C.Odink
30-5-2016 12:13

k heb veel geleerd van de workshop met onze Max. Leuk is dat Erik de volgende ochtend na het uitlaten zei ‘ik weet niet wat je met hem gedaan hebt gisterenavond, maar hij trekt niet meer!’. De avond daarna had hij een ‘terugval’. Mijn man was al met onze andere Jack op het veld en Max wilde de kortste weg naar hen toe. Dat ging gepaard met het nodige trekwerk. Maar daar wilde ik niet aan toegeven! Ik ging gewoon een ander pad in. Hij was heel verbaasd, blokkeerde vervolgens mijn weg en wilde dat ik om ging draaien richting Jack. Ik deed alsof ik hem niet zag, duwde hem opzij en vervolgde mijn weg de andere kant op. Hij was in het begin echt van slag, liep van links naar rechts maar tenslotte volgde hij mij keurig. Daarna heeft hij het nog een paar keer geprobeerd, ook toen ben ik een ander pad ingeslagen. Volgens mij gaf hij het uiteindelijk op omdat hij waarschijnlijk dacht ‘zo kom ik nooit bij Jack’. Het resultaat was dat hij vrijwel het hele stuk met een ontspannen lijn liep… dat willen we! De workshop was heel helder en het was fijn om te zien dat twee honden die elkaar in het begin bijna in de haren vlogen na amper twee uur los langs elkaar konden lopen! Oke, misschien met een beetje ondersteuning hier en daar, maar dan nog. Heel goed!

Ineke Dane
1-3-2017 04:51

Wat een superleuke workshop, Neusspel. Onze hond geniet met volle teugen. Ik heb nu echt een middel in handen om hem een groot plezier te doen zonder brokken of lekkers. Ik zelf geniet er ook van zo met de hond bezig te kunnen zijn, zowel buiten als binnen. Mooi ook om te ervaren dat het zo positief meewerkt aan onze binding. En nu ligt hij na een kwartiertje spelen uitgeteld te slapen. Dank Wilmy voor de plezierige, heldere en duidelijke manier waarop je Manzo en mij dit geleerd hebt. Hartelijke groet, ineke dane

Wilma ten Brinke
30-3-2017 00:13

Vorige week heb ik de lezing gevolgd 'het verhaal achter de hondentaal'. Heel interessant en een aanrader voor iedereen. De lezing is compleet door filmpjes waarin de net vertelde theorie getoond wordt. Je leert veel beter je eigen hond begrijpen en zeker niet onbelangrijk, andere honden die je tijdens het uitlaten tegenkomt. Je ziet ineens hoe je hond met verschillende rassen communiceert, of 'niet wil' communiceren. Wat mij betreft wordt deze les standaard onderdeel van de puppy- en of jonge hondentraining.

Wilma ten Brinke
20-4-2017 22:56

Vanavond weer een leuke workshop gevolgd bij Honderons. Zonder geluid vooruit. Communiceren met mijn hond zonder ook maar iets te zeggen. In alle rust lekker met de hond bezig. Mijn hond, bij me laten komen, zit, af, blijf, op verhoging laten zitten, parcourtje lopen en dat allemaal zonder commando's. Dat ik zoveel kan bereiken bij hem door rust te creëren. Vol energie weer naar huis. Ik kan iedereen met een hond deze workshop aanbevelen.

Tonia
17-8-2017 11:34

Vandaag is Iloy geslaagd! Wat heeft Iloy veel bij jullie geleerd, toppie! Fijne begeleiding begrip en hulp. Dank jullie wel en tot de volgende cursus. Gr Tonia en een poot van Iloy, die ligt nu lekker te slapen.

Roos v.d. Horst
27-8-2017 04:47

Vanmiddag een super leuke training van Honderons gehad. Los in het klimbos: leerzaam en super gezellig! Geschikt voor grote en kleine hond. Is zeker voor herhaling vatbaar en is zeker een aanrader om ook eens te doen, Je onderschat soms wat je eigen hond allemaal kan en durft. Dankjewel Wilmy Van der Wilk en Ineke( hof fotograaf) Groetjes van Lola

Form and List

CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in