Enter Title

Even voorstellen:

Mijn naam is Wilmy van der Wilk. Ik ben al met honden bezig zo lang ik het me kan herinneren. Mijn eerste eigen hond was mijn boxer Shabby. Daar heb ik heel veel mee getraind. Gehoorzaamheid en behendigheid. Tsjonge wat hebben we een plezier gehad samen!
Daarna volgde er nog een Boxer, Quinty. Ook met haar heb ik veel getraind en met hele mooie resultaten.

Toen kwam er een Border Collie bij uit een werklijn en dan weet je dat je moet werken! En dat hebben we gedaan. De Boxer is uiteindelijk door ouderdom overleden en er kwam nog een Border Collie bij.

Tja, en met deze honden ben ik echt besmet geraakt met het schapendrijf-virus. Eerst de gehoorzaamheidstrainingen gevolgd, want de basis moet altijd goed zijn. Nu ben ik met regelmaat te vinden in de wei waar de schapen staan.

Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur en gedragstherapeut i.o., Inmiddels heb ik in 2015 ook de opleiding tot Doglistener (Amichien Bonding, Jan Fennell) afgesloten met een certificaat. Voor meer info, zie de button gedragsbegeleiding.

Het diploma kynologisch instructeur heb ik behaald bij Dogvision/O&O en van de opleiding voor Gedragstherapeut heb ik de eerste vijf modules gevolgd bij Dogvision. Daarnaast heb ik de nodige workshops, seminars gevolgd op het vakgebied en zorg dat ik deze ook blijf volgen om de nieuwste ontwikkelingen bij te houden op het vakgebied.

Ik vind het fantastisch om mens en dier te begeleiden en ze samen tot een mooi, gewenst resultaat te laten komen.
Het positief trainen vanuit rust en goed contact tussen mens en dier vind ik heel belangrijk.